Wat mag u van Helmak Zonnepanelen bv verwachten?

Om onze diensten goed te kunnen uitvoeren, komen wij altijd bij u langs om uw dak en meterkast ter plekke te bekijken en te bespreken wat de wensen en mogelijkheden zijn. Op deze manier komen wij en u nooit voor verrassingen te staan en kunnen wij goede aanbiedingen op maat maken met een vaste all-in prijs.

Naast het plaatsen van de zonnepanelen, zorgen wij ook voor de dakdoorvoer van de stroomdraden, het plaatsen van de omvormer en het aansluiten en bekabelen in de meterkast op een nieuwe extra groep. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren en goed opgeleide installateurs. Uw nieuwe zonne-energie installatie wordt door ons vakkundig, netjes en geheel werkend opgeleverd. Op uw verzoek kunt u uiteraard ook delen van het project zelf uitvoeren. Bij ons is alles bespreekbaar!
 
De volledige installatie van particuliere projecten vindt doorgaans plaats binnen één dag.
De installatieduur van zakelijke projecten is uiteraard afhankelijk van de omvang.
 
Ook de nazorg en garantie op de installatie voeren wij geheel in eigen beheer uit. Wij blijven dus uw aanspreekpunt. De ervaring leert dat onze systemen in principe storingsvrij en onderhoudsvrij zijn. U hoeft geen dure service-overeenkomst af te sluiten. 
 
Deze persoonlijke werkwijze betekent wel dat wij niet landelijk werken, maar ons bij voorkeur concentreren op ons vestigingsgebied. In grote lijnen strekt ons werkgebied zich uit van Nieuwegein tot 's-Hertogenbosch en van Gorinchem tot Tiel.